מתכון לעוגת לוטוס שכבות קל להכנה בלעדי למתכונים ישראל! העוגה הזאת תשאיר לכם טעם של עוד בפה..
המצרכים :
- לתבנית 20 ס”מ
- 3 חבילות עוגיות לוטוס מפוררות
- 500 מ”ל שמנת מתוקה
- 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל
- צנצנת ממרח לוטוס
- 250 גרם גבינה לבנה 5%
- קצת יותר מחצי כוס חלב
- 3 כפות סוכר
מעל העוגה:
- חבילה של עוגיות לוטוס לפורר דק דק (עדיף מעבד מזון).
אופן ההכנה:
- בתחתית אנחנו נשים פרורי לוטוס שהכנו ומעל ממרח לוטוס מהצנצנת.
- מקציפים 500 מ”ל שמנת מתוקה יחד עם האינסטנט פודינג וניל והסוכר, עד לקבלת קצף יציב, בהדרגה להוסיף את החלב.
- אחרי שהקצפת יציבה מכבים את המיקסר ולקפל את הגבינה פנימה בעדינות.
- מפוררים את עוגיות הלוטוס דק דק בתבנית(אפשר לערבב עם חמאה שיהיה יותר מוצק) ויוצרים שכבות, שכבה של קצפת, שכבה של פירורי לוטוס וחוזר חלילה (אני עשיתי גובה של 4).
- בסוף מפוררים לוטוס הכי דק שאפשר (עדיף מעבד מזון) ומפזרים מעל העוגה 🙂
- מקררים לפחות 24 שעות לפני ההגשה.
- אפשר לקשט למעלה עם עוגיות שלמות לוטוס.