עוגיות שוקולד צ’יפס במילוי נוטלה מתכון ל-40 🍪
של עדן זיו >> לכניסה לאינסטגרם שלה לחצו
מתכון לעוגיות ממכרות שלא יפסיקו לדבר עליהן.
מצרכים לעוגיות שוקולד צ’יפס:
- 230 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
- 180 גרם סוכר חום
- 100 גרם סוכר לבן
- 2 כפיות תמצית וניל
- 2 ביצים מידה L בטמפ החדר
- 420 גרם קמח מנופה
- כפית סודה לשתיה
- קורט מלח
- 2 כפיות קורנפלור
- 300 גרם שוקולד צ’יפס
אופן הכנת העוגיות:
- מזלפים נוטלה על נייר אפיה בחמגשית ומכניסים למקפיא עד שזה מתקשה.
- מערבבים את החמאה עם והסוכר במיקסר
- מוסיפים את 2 כפיות תמצית וניל
- מוסיפים שני ביצים ומערבבים היטב במכונה על מהירות בינונית.
- לוקחים את הקמח (כל כוס חד פעמית לשתיה קרה זה 100 גרם, וכף זה 20 גרם. אז חישוב פשוט זה 4 כוסות וכף). ומוסיפים לקמח כפית סודה לשתיה ו2 כפיות קורנפלור
- מוסיפים אל תוך המיקסר שלנו חצי מהכמות של שלב 5 ומתחילים לערבב, אחרי דקה בערך מכניסים את החצי השניץ
- 3 כוסות חד פעמי של שוקולד צ׳יפס לשפוך פנימה.
- מחלקים את התערובת לכדורים קטנים ושמים על נייר אפיה בתבנית.
- פותחים את הבצק ושמים בפנים מטבע נוטלה אחד ממה ששמנו בהקפאה. (פתוחים הכוונה היא שממש נמעך אותו כמו פיתה כזאת)
- סוגרים את הבצק על המטבע נוטלה ועושים עיגול עם היד.
- אפשר להוסיף שוקולד צ׳יפס למעלה כקישוט על כל עוגיה.
- מכניסים לתנור ל-180 מעלות.
מהכמות הזאת יוצאות כ40 עוגיות,אם זה יותר מדי בשבילכם ניתן לחלק את כמות המצרכים ל2.
כנסו לעקוב בדף הפייסבוק שלנו >>