פסטה פסטו ביתית
מתכון של דניאל עמית התותחית😍
מרכיבים לפסטה פסטו ביתי:
- 3 כפות צנוברים קלויים
- 2 שיניים שון
- כוס פרמזן
- 3 כוסות עלי בליזיקום טריים
- חצי כוס שמן זית
- פסטה
- שמנת לבישול
- כף וחצי גדושה של מסקרפונה
אופן ההכנה:
- לפסטו-במעבד מזון שמים 3 כפות צנוברים קלויים (איך קולים? מחממים מחבת שמים את הצנוברים עד שהם שחומים ושלום על ישראל) 2 שיני שום, כוס פרמזן, 3 כוסות עלי בזיליקום טריים דחוסים, מלח וחצי כוס שמן זית (קצת בריאות). אני השתמשתי בשל יד מרדכי.
- טוחנים הכל עד לקבלת מרקם אחיד.
- מחממים מחבת, מוסיפים קצת שמנת לבישול (אפילו השתמשתי ב15%, הלם)
- מוסיפים פסטו איזה 2 כפות תסתכלו לפי הצבע ואז מוסיפים כף וחצי גדושה של מסקרפונה שנותנת לזה קרמיות.
עוד מתכונים טעימים ששווה לכם לנסות:
פשטידת פטריות עם גבינה מלוחה ב-5 שלבים
חפשו אתנו גם ברשתות החברתיות:
Category: