בצק סמבוסק
מרכיבים לבצק סמבוסק:
- קילו בצק רגיל מנופה
- 2 כפות שמרים נדיבות
- חצי כוס פלסטיק שמן
- כף סוכר 500 מ״ל מים .. (ממש בקבוק של חצי ליטר של כל חברה נביעות מי עדן , שהמים יהיו בטמפרטורת החדר חשוב מאוד), אם יש צורך אחרי דקה אפשר להוסיף עוד ממש ממש מעט שהכל יתאחד
- כף וחצי מלח
- 2 ביצים(חלבון אחד ו2 חלמונים)
אופן ההכנה – בצק סמבוסק:
- נערבב את הקמח עם השמרים והסוכר במיקסר עם וו גיטרה , נוסיף את השמן והביצים , לאחר מכן את המים בהדרגה .. ואחרי 7 דק לישה נוסיף את המלח.
- נלוש עוד 2 דק ונשים בקערה לתפיחה עד הכפלת נפח( בערך שעה …)
- ניקח את הבצק וניצור כדורים כצו בתמונה תוך כדי הוצאת האוויר מהכדור , לפי הגודל של הסמבוסק שיהיו מסודרים כי אחרי זה עובדים מהכדור הראשון שקרצנו לאחרון
- ניתן לכדורים לנוח 5 דק ונתחיל לרדד את הכדורים
- נמלא בכל מה שמתחשק אפשר גבינות שאוהבים ,בתמונה יש מילוי של טונה זיתים שחורים וביצה, נמרח ביצה ושומשום או ביצה וסילאן ניתן עוד 20 דק מנוחה ואז ונכניס לתנור על 200 מעלות עד שיראה ככה 🙏🏼
- בתיאבון ❤️
נסו עוד מתכונים באתר שלנו:
פשטידת פטריות עם גבינה מלוחה ב-5 שלבים
חפשו את מתכונים ישראל גם ברשתות החברתיות:
מתכון של ron.food
Category: