תודה רבה לרות משה דוד היקרה, על מתכון מדהים שהכינה ביתה דורית 🙂
מצרכים:
- תבנית אלומניום
- רביולי (חבילה וחצי / 2 חבילות) (אפשר מוכן שקונים בסופר), אפשר גם להכין לבד.
- קופסת שימורים רסק עגבניות 400 גרם, אפשר גם עגבניות טריות מקולפות וחתוכות דק.
- שום כתוש
- חבילת גבינה מגורדת. (לפי הטעם).
- מלח
- פלפל שחור גרוס
- מעט אורגנו / בזיליקום
אופן ההכנה:
- במחבת יוצקים את הרסק העגבניות, מוסיפים מלח, פלפל ואורגנו / בזיליקום ואת השום הכתוש. מערבבים הכל כ7 דק’ ומורידים מהאש.
- מסדרים שכבה של רביולי בתבנית שמשמנים מעט(שלא ידבק), יוצקים מעט מרוטב העגבניות כדי ליצור שכבה אחת, מפזרים מעט מהגבינה. חוזרים על התהליך עוד פעמיים.
- אופים 15 דקות בתנור שחומם מראש ל190 מעלות עד שהכל מבעבע ומגישים מייד.
בתאבון!
*לא לבשל את הרביולי לפני*