מצרכים:
- 3 עגבניות
- 3 מלפפונים
- חופן גדול עלי רוקט
- בטטה אחת גדולה
- 5 עלי חסה גדולים
- חצי חבילה גבינה בולגרית “פיראוס”
- חומץ
- מיץ לימון משומר
- שמן מלח ופלפל שחור
- לקישוט: זיתים שחורים וירוקים.
אופן הכנה:
- מקלפים את הבטטה שלנו ומכניסים למיקרו כ10-20 דקות, תלוי במיקרו עד שרך (צריך לבדוק עם או מרתיחים במים רותחים עד שרך. חותכים לקוביות קטנות.
- חותכים את העגבניות המלפפונים והחסה בצורה הנוחה לכם(את עלי הרוקט לא צריך לחתוך הם קטנים גם ככה)
- חותכים את הגבינה הבולגרית לקוביות קטנות מאוד
- מכניסים הכול לקערה גדולה ומערבבים.
- שופכים מעט חומץ מעט מיץ לימון ומעט של שמן
- מוספים חצי כפית מלח ופלפל שחור ומערבבים שוב.
- ולבסוף מפזרים מעל זיתים שחורים וירוקים