fbpx

אורז עם בשר טחון ב-3 שלבים

בשרי
Prep: קצר |

אורז עם בשר טחון

המרכיבים לאורז עם בשר טחון:

  • 750-800 גרם בשר בקר טחון
  • 2 כוסות אורז בסמטי/יסמין/עגול שטוף ומסונן
  • 1 בצל סגול גדול קצוץ
  • 2 גזרים גדולים מגורדים גס
  • חצי צרור פטרוזיליה קצוץ
  • תבלינים; רבע כפית הל טחון, חצי כפית פלפל אנגלי טחון/פלפל שחור, חצי כפית קינמון, חצי כפית בהרט, חצי כפית פלפל שאטה גרוס/צ׳ילי גרוס, כפית גדושה רסק עגבניות, מלח
  • רבע כוס שמן תירס/כל שמן אחר
  • 2 כפות צנוברים קלויים
  • 4 כוסות מים רותחים.

אופן ההכנה:

  1. בסיר רחב מחממים שמן ומטגנים בצל עד שקיפות. מוסיפים פטרוזיליה וגזר ומטגנים כ 2 דקות.
  2. מוסיפים בשר טחון, מטגנים ומפוררים בעזרת מזלג עד שהבשר משנה צבע לאפור. מוסיפים את כל התבלינים, מערבבים ומטגנים עוד 2 דקות על חהבה גבוהה.
  3. מוסיפים את האורז, מערבבים היטב ומטגנים עוד 2 דקות. מוסיפים מים רותחים, מערבבים ומכסים. מנמיכים להבה לגמרי ומבשלים כ 20 דקות. מכבים את האש מחכים עוד כ 10 דקות ובתאבון❤️

 

למתכונים טעימים נוספים לחצו:

אורז פרסי אמיתי

הכנת קוסקוס ב4 שלבים

 

לעמוד האינסטגרם של מתכונים ישראל

לעמוד הפייסבוק של מתכונים ישראל

 

 

מתכון של anat_elisha_kitchen האלופה

Leave a Review

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

1 2 3 4 5

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.