fbpx

אצבעות מוצרלה ב-5 שלבים

חלבי
Prep: קצר |

אצבעות מוצרלה/anat_elisha_kitchen

מצרכים לאצבעות מוצרלה:

  • 300 גרם גבינת מוצרלה חתוכה לסטיקים בעובי שאתם אוהבים!!
  • 3 ביצים
  • כוס קמח
  • כוספירורי לחם
  • 2 כפות פרמז׳ן מגורר
  • חצי כפית מלח
    .
    לסלסה:
  • 3 עגבניות קלופות
  • 10 עלים של בזיליקום
  • שן שום כתושה
  • חצי כפית מלח
  • 2 כפות שמן זית
  • כף בלסמי מצומצם

אופן ההכנה:

  1. את הסטיקים של המוצרלה מכניסים להקפאה לרבע שעה.
  2. מכינים 3 קערות, אחת לקמח, אחת לביצים ועוד אחת לפירורי הלחם שאליה מוסיפים את הפרמז׳ן והמלח.
  3. טובלים את הסטיקים לפי הסדר הבא, קמח, ביצה, שוב קמח ושוב ביצה ומשם לפירורי הלחם. מהדקים את הציפוי לסטיקים. ממשיכים כך עם השאר ומכניסים להקפאה לחצי שעה.
    .
  4. את כל המצרכים של הסלסה מהניסים למעבד מזון למעט הבלסמי. טוחנים ולפני ההגשה מוסיפים את הבלסמי מעל.
  5. מחממים שמן עמוק! ומטגנים את הסטיקים ישר מההקפאה עד הזהבה.
    שימו לב, זה קורה מהר! מגישים חם לצד הסלסה, בתאבון

 

 

גלו טעמים נוספים באתר שלנו:

צ’יפס מושלם ב-2 שלבים פשוטים

עוגיות שוקולד מושלגות ב-7 שלבים

 

בקרו ברשתות החברתיות שלנו:

לאינסטגרם של מתכונים ישראל

לפייסבוק של מתכונים ישראל

 

למתכון של anat_elisha_kitchen

Leave a Review

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

1 2 3 4 5

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.