אצבעות מוצרלה/anat_elisha_kitchen
מצרכים לאצבעות מוצרלה:
- 300 גרם גבינת מוצרלה חתוכה לסטיקים בעובי שאתם אוהבים!!
- 3 ביצים
- כוס קמח
- כוספירורי לחם
- 2 כפות פרמז׳ן מגורר
- חצי כפית מלח
.
לסלסה: - 3 עגבניות קלופות
- 10 עלים של בזיליקום
- שן שום כתושה
- חצי כפית מלח
- 2 כפות שמן זית
- כף בלסמי מצומצם
אופן ההכנה:
- את הסטיקים של המוצרלה מכניסים להקפאה לרבע שעה.
- מכינים 3 קערות, אחת לקמח, אחת לביצים ועוד אחת לפירורי הלחם שאליה מוסיפים את הפרמז׳ן והמלח.
- טובלים את הסטיקים לפי הסדר הבא, קמח, ביצה, שוב קמח ושוב ביצה ומשם לפירורי הלחם. מהדקים את הציפוי לסטיקים. ממשיכים כך עם השאר ומכניסים להקפאה לחצי שעה.
. - את כל המצרכים של הסלסה מהניסים למעבד מזון למעט הבלסמי. טוחנים ולפני ההגשה מוסיפים את הבלסמי מעל.
- מחממים שמן עמוק! ומטגנים את הסטיקים ישר מההקפאה עד הזהבה.
שימו לב, זה קורה מהר! מגישים חם לצד הסלסה, בתאבון
גלו טעמים נוספים באתר שלנו:
עוגיות שוקולד מושלגות ב-7 שלבים
בקרו ברשתות החברתיות שלנו:
למתכון של anat_elisha_kitchen
Category: