fbpx

ארצ’יני גבינות ופטריות בציפוי פריך ב-6 שלבים

חלבי
Prep: קצר |

מתכון לארצ’יני גבינות ופטריות בציפוי פרינגלס בטעמים, פריך, מושחת ומוגזזזזם

מרכיבים לארצ’יני:

  • 2 כוסות אורז עגול
  • 3 כפות שמן
  • 4 כוסות מים
  • מלח ופלפל
  • בצל
  • פטריות
  • פלפל ואגוז מוסקט
  • 250 גרם גבינה צהובה מגורדת
  • 200 גרם פטה
  • ביצה

אופן ההכנה:

  1. נחמם סיר עם שמן, נטגן את האורז מעט ונוסיף מים. נבשל כ25 דקות עד שהאורז יהיה רך רך. נקרר אותו היטב.
  2. לאחר שהאורז מוכן מערבבים אותו עם בצל ופטריות שטיגנו עם שמן זית ומלח פלפל ואגוז מוסקט
  3. נערבב הכל טוב טוב עד שנקבל עיסה שדומה במרקמה לכדורי שוקולד.
  4. נכדרר כדורים ונקפיא רבע שעה (לא חובה).
  5. נקמח בקמח או בקמח תפוחי אדמה (לא חובה)
  6. נטבול בביצה ובשברי פרינגלס טחונים.
    נטגן בשמן עמוק כשתי דקות מכל צד.
    👨‍🍳הגשה👨‍🍳
    טחנתי 3 עגבניות שלמות וחיממתי את זה במחבת עם שמן זית מלח פלפל וצ׳ילי. סידרתי את הכדורים מעל, פינקתי בשמנת חמוצה ובבזיליקום.
    בתאבוןןן😍

 

עוד מתכונים טעימים ששווה לכם לנסות:

פשטידת פטריות עם גבינה מלוחה ב-5 שלבים

עוגת ביסקוויטים ב30 דקות

 

חפשו אתנו גם ברשתות החברתיות:

לאינסטגרם שלמתכונים ישראל

לפייסבוק של מתכונים ישראל

 

מתכון של tomerumansky התותח

Leave a Review

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

1 2 3 4 5

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.