מתכון לארצ’יני גבינות ופטריות בציפוי פרינגלס בטעמים, פריך, מושחת ומוגזזזזם
מרכיבים לארצ’יני:
- 2 כוסות אורז עגול
- 3 כפות שמן
- 4 כוסות מים
- מלח ופלפל
- בצל
- פטריות
- פלפל ואגוז מוסקט
- 250 גרם גבינה צהובה מגורדת
- 200 גרם פטה
- ביצה
אופן ההכנה:
- נחמם סיר עם שמן, נטגן את האורז מעט ונוסיף מים. נבשל כ25 דקות עד שהאורז יהיה רך רך. נקרר אותו היטב.
- לאחר שהאורז מוכן מערבבים אותו עם בצל ופטריות שטיגנו עם שמן זית ומלח פלפל ואגוז מוסקט
- נערבב הכל טוב טוב עד שנקבל עיסה שדומה במרקמה לכדורי שוקולד.
- נכדרר כדורים ונקפיא רבע שעה (לא חובה).
- נקמח בקמח או בקמח תפוחי אדמה (לא חובה)
- נטבול בביצה ובשברי פרינגלס טחונים.
נטגן בשמן עמוק כשתי דקות מכל צד.
👨🍳הגשה👨🍳
טחנתי 3 עגבניות שלמות וחיממתי את זה במחבת עם שמן זית מלח פלפל וצ׳ילי. סידרתי את הכדורים מעל, פינקתי בשמנת חמוצה ובבזיליקום.
בתאבוןןן😍
עוד מתכונים טעימים ששווה לכם לנסות:
פשטידת פטריות עם גבינה מלוחה ב-5 שלבים
חפשו אתנו גם ברשתות החברתיות:
מתכון של tomerumansky התותח
Category: