באונטי מתכון ביתי
מרכיבים:
- 200 גרם קוקוס טחון
- 150 מ״ל שמנת מתוקה
- 3/4 כוס אבקת סוכר
- כפית תמצית וניל
לציפוי:
- 200 גרם שוקולד חלב
- 3 כפות שמן קנולה
אופן הכנה:
- מחממים שמנת מתוקה לחצי דקה במיקרו
- מוסיפים לשמנת את האבקת סוכר,תמצית וניל והקוקוס עד לאיחוד.
- מניחים בצד את התערובת למשך שעה ולאחר מכן מכינים כדורים קטנים ועושים צורה של מלבן עגול.
- מניחים בתבנית עם נייר אפייה ומכניסים להקפאה של לפחות שעה!
- לפני שמוציאים מהמקפיא מכינים את הציפוי!
- בקערה עמוקה לשים את השוקולד והשמן ולהמיס עד לשוקולד חלק.
- לצפות את הקוקוס בשוקולד בעזרת כף ובעזרת מזלג להרים ולנער בעדינות ולהניח על תבנית עם נייר אפייה שהשוקולד יתקשה
- עם השוקולד שנשאר ניתן להכניס לשקית זילוף ולזלף מעל החטיף.
- להכניס מעט למקפיא להתקשות הציפוי בצורה מושלמת,
ולשמור במקרר❤️
מוזמנים לעקוב אחרינו באינסטגרם ובפייסבוק
למתכון של Hadar_shekel1 האלופה!
Category: