מתכון מושלם של danielafooood 💓
את הדפי פילו יש להעביר למקרר לילה לפני השימוש*
מרכיבים:
- פרגיות נקיות וחתוכות לקוביות
- בצל גדול קצוץ
- משמשים ושזיפים מיובשים(לפי הטעם כמה שאוהבים) חתוכים קטן קטן
אופן ההכנה:
- מטגנת את הבצל עד להזהבה ,מוסיפה את הפרגיות והפירות יבשים מתבלת בפלפל שחור,חצי כפית פפריקה,קינמון ,רוטב סויה,רוטב צ׳ילי
וסילאן מערבבת ומעבירה למסננת שיצאו הנוזלים והתערובת תתקרר… - את הדפי פילו אני חותכת לפי הצורה שאני רוצה וחשוב לשים כמה דפים כדי שלא ישברו(לפחות 3)
(שמרתי לכם בהייליט שלבי הכנה) - עוטפת ומגלגלת את הדפים,מורחת בביצה ,מפזרת שומשום ולתנור 190 מעלות ,אפייה רגילה עד שמשחים הבורקס
- אני מזלפת מעל סילאן וטחינה
- בהצלחההה
Category: