בראוניז שוקולד
למתכון של orpaz dienstag האלופה❤️
מרכיבים לבראוניז שוקולד:
- 200 גרם חמאה
- 200 גרם שוקולד מריר
- 4 ביצים
- 1/2 כפית מלח
- 150 גרם (3/4 כוס) סוכר לבן
- 180 גרם (3/4 כוס) סוכר חום כהה
- כפית תמצית וניל
- 105 גרם (3/4 כוס) קמח
- 35 (1/4 כוס) קקאו
אופן ההכנה:
- מחממים תנור ל175°
- ממיסים שוקולד וחמאה לתערובת חלקה.
- בקערה נפרדת טורפים ביצים.
- לקערת הביצים מוסיפים את המלח, סוכר לבן, סוכר חום ותמצית וניל ומערבבים.
- מאחדים בין הקערות ומערבבים.
- מוסיפים את הקקאו והקמח ומערבבים בתנועות קיפול.
- שופכים לתבנית,
מוסיפים כל תוספת שרוצים מלמעלה (אגוזים, שוקולדים…) - אופים 25-30 דקות
נסו עוד מתכונים באתר שלנו:
פשטידת פטריות עם גבינה מלוחה ב-5 שלבים
חפשו את מתכונים ישראל גם ברשתות החברתיות:
Category: