fbpx

גבינת ברי / קממבר עטופה בבצק

חלבי
Prep: קצר |

💓מתכון של דניאל עמית💓

מרכיבים:

  • בצק עלים ללא צורך בהפשרה
  • גבינת ברי / קממבר

אופן ההכנה:

  1. חותכים את הבצק לעיגול סביב הגבינה, חרוצים הבצק פסים ועוטפים על הגבינה בצורת עיגול
  2. מעל הבצק לשים ביצה ושומשום
  3. שמים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות למשך 20-30 דקות
  4. כשזה משחים זה מוכן:)

בתיאבוןן🤩

Leave a Review

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

1 2 3 4 5

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.