מרכיבים:
- גליל גבינת עזים
- קמח
- ביצה
- חצי כפית חרדל
- פירורי לחם
- מלח פלפל
- שמן
- דבש
אופן ההכנה:
- חותכים גליל גבינת עיזים לעיגולים
- מצפים בקמח ושמים במקפיא 5 דקות.
- תובלים בביצה שהוספתם לה חצי כפית חרדל ואז בפירורי לחם שהוספתי להם מלח פלפל.
- מטגנים בשמן חצי עמוק. בהמשך להוריד את האש כדי שלא ישרף מבחוץ.
- הנחתי אותם על מיקס עליי בייבי שתיבלתי בשמן זית וחומץ בלסמי ומעל הכל זילפתי דבש, שומשום וקצח.
בתיאבוןן!!
קרדיט לדניאל עמית💓
Category: