גלידת טחינה כשרה לפסח
מצרכים לגלידת טחינה:
- 500 מל חלב
- 5 יח שמנת מתוקה
- כוס ורבע טחינה
- 15 כפות מייפל
- גרידת לימון
- קורט הל
- שתי כפות פיסטוק טחון
הוראות הכנה:
- שופכים את השמנת הקרה, חלב, טחינה, מייפל וגרידת לימון לקערת מיקסר עם וו הקצפה ומקציפים במהירות בינונית עד שנוצרת קצפת רכה.
- עוצרים את המיקסר, מוסיפים את הצימוקים המושרים אחריי סינון קורט הל וכף פיסטוק טחון ( לא חובה ) וממשיכים להקציף עד שנוצרת קצפת יציבה.
- אם אתם משתמשים במכשיר להכנת גלידה תדאגו להכניס למקרר את התערובת לכ 30 דקות שתהיה קרה .
- להכנה ללא מכשיר פשוט מקפיאים את הגלידה בקופסא אטומה בערך 6-8 שעות לדאוג שלפחות 2-3 פעמים בשעה ( ב 3 שעות הראשונות ) להוציא מהמקפיא ולטרוף את התערובת במטרפה ידנית או במיקסר בכדיי שלא יווצרו חלקיקי קרח ושתצא גלידה חלקה וקטיפתי
מתכונים נוספים:
לרשתות החברתיות של מתכונים ישראל:
Category: