מרכיבים:
- 8 יחידות דניס – פילה נקי מעצמות
- 1/2 צרור / חבילה קוסברה – קצוץ
- 1/2 צרור / חבילה פטרוזיליה – קצוץ
- 8 בזיליקום – עלים קצוצים
- 3 אורגנו – ענפים קצוצים
- 1 רוזמרין – ענף – רק עלים קצוצים
- 1 יחידות פלפלון חריף – קצוץ
- 3 יחידות שום (שיניים) – כתושות
- 3 כף/ות לימון כבוש – קצוץ
- 1/2 כוס/ות שמן זית
- מלח גס
- 2 כף/ות מיץ לימון – לימון טרי סחוט
אופן ההכנה:
- 1. בקערה מערבבים את כל החומרים למעט הדג.
- 2. לוקחים 8 יריעות של נייר אלומיום או נייר אפיה.
- 3. על כל יריעת נייר מניחים נתח של דג ומעליו כ-2 כפות מתערובת עשבי התיבול. סוגרים את הנייר לצרור אטום ומניחים בתבנית אפיה.
- 4. כשכל הדגים מונחים בתבנית מכניסים לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של 200 מעלות ואופים כ-20 דקות.