fbpx

חיתוכיות שוקולד ב7 שלבים

חלבי
Prep: קצר |

חיתוכיות שוקולד

 

מכורי הרשיז אתם מוכנים לזה???
המתכון הכי קליל, פשוט וטעים שיש!!!
15 דקות הכנה!!!

חיתוכיות שוקולד לבן והרשיז

🤍🖤חיתוכיות וכדורי שוקולד לבן אוראו והרשיז🖤🤍

מרכיבים:

  • 2 חבילות פתיבר לבן (500 גרם)
  • 150 גרם חמאה
  • 200 גרם שוקולד לבן
  • כוס וחצי חלב
  • 2 שקיות אוראו (8 יחידות אוראו)
  • 4 חבילות שוקולד הרשיז (200 גרם)
  • 1 חבילת מיני אוראו (לא חובה)

אופן הכנה:

  1.  נמיס בסיר חמאה, שוקולד לבן וחלב עד שהכל נמס.
  2. במעבד מזון נטחן פתיבר וחתיכות גסות של אוראו.
  3.  נעביר את הפתיבר, האוראו והנוזלים מהסיר – לקערה גדולה ונערבב הכל לאיחוד.
  4. נשטח ברינג מלבני/ תבנית אינגלישקייק, מחצית מהתערובת שנוצרה לנו – ונעביר לקירור. עם יתרת הכמות (החצי הנותר) נגלגל כדורים שווים, בתוך כל כדור נשים מיני אוראו ונכניס לקירור.
  5.  בנתיים נמיס את ארבעת חפיסות ההרשיז יחד עם 4 כפות שמן.
  6. נוציא מקירור את הרינג/אינגליש קייק ונשפוך מעל את ההרשיז המומס (להשאיר מעט לכדורי שוקולד!) ונכניס להקפאה.
  7.  את כדורי השוקולד נצפה בהרשיז המומס ונכניס להקפאה.
    • הצעת הגשה: לאחר הקפאה של העוגה, יש לחתוך לקוביות גדולות, ואת כדורי השוקולד לחתוך לחצאים!

בתאבון 😋 הרשיז אוראו כדורישוקולד

 

נסו עוד מתכונים:

מיני סופגניות ב10 דקות

עוגת סופלה ללא גלוטן

 

מתכונים נוספים ברשתות החברתיות:

לאינסטגרם שלנו

לפייסבוק שלנו

 

למתכון של jorjet_sweets האלופה

Leave a Review

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

1 2 3 4 5

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.