חיתוכיות שוקולד
מכורי הרשיז אתם מוכנים לזה???
המתכון הכי קליל, פשוט וטעים שיש!!!
15 דקות הכנה!!!
חיתוכיות שוקולד לבן והרשיז
🤍🖤חיתוכיות וכדורי שוקולד לבן אוראו והרשיז🖤🤍
מרכיבים:
- 2 חבילות פתיבר לבן (500 גרם)
- 150 גרם חמאה
- 200 גרם שוקולד לבן
- כוס וחצי חלב
- 2 שקיות אוראו (8 יחידות אוראו)
- 4 חבילות שוקולד הרשיז (200 גרם)
- 1 חבילת מיני אוראו (לא חובה)
אופן הכנה:
- נמיס בסיר חמאה, שוקולד לבן וחלב עד שהכל נמס.
- במעבד מזון נטחן פתיבר וחתיכות גסות של אוראו.
- נעביר את הפתיבר, האוראו והנוזלים מהסיר – לקערה גדולה ונערבב הכל לאיחוד.
- נשטח ברינג מלבני/ תבנית אינגלישקייק, מחצית מהתערובת שנוצרה לנו – ונעביר לקירור. עם יתרת הכמות (החצי הנותר) נגלגל כדורים שווים, בתוך כל כדור נשים מיני אוראו ונכניס לקירור.
- בנתיים נמיס את ארבעת חפיסות ההרשיז יחד עם 4 כפות שמן.
- נוציא מקירור את הרינג/אינגליש קייק ונשפוך מעל את ההרשיז המומס (להשאיר מעט לכדורי שוקולד!) ונכניס להקפאה.
- את כדורי השוקולד נצפה בהרשיז המומס ונכניס להקפאה.
• הצעת הגשה: לאחר הקפאה של העוגה, יש לחתוך לקוביות גדולות, ואת כדורי השוקולד לחתוך לחצאים!
בתאבון 😋 הרשיז אוראו כדורישוקולד
נסו עוד מתכונים:
מתכונים נוספים ברשתות החברתיות:
למתכון של jorjet_sweets האלופה
Category: