חלה ביתית עם אנטריקוט
מרכיבים לחלה ביתית:
- אנטריקוט
- מלח גס ופלפל גרוס
- בצל
- ותוספות שאוהבים: חסה, עגבנייה רטבים
- 700 קמח
- 80 גרם סוכר
- 2.5 כפיות מלח
- 25 גרם שמרים
- 315 מים פושרים
- ביצה בגודל l
- שליש כוס שמן
אופן ההכנה:
- לחלה: מערבבים את הקמח, סוכר ,שמרים, ביצה , שמן ,מים וביצה אם הבצק יבש להוסיף מים אם הוא רטוב מידי להוסיף קמח
- בהדרגתיות מוסיפים מלח ומערבבים
- מכסים את הבצק במגבת לשעה שעה וחצי עד להכפלת הגודל
- מחלקים את הבצק לגודל החלה הרצויה לכם
- לאחר חלוקת הבצק מכסים במגבת לעוד שעה להכפלת הגודל
- שמים ביצה ושומשום על החלות
- מחממים תנור ל180 מעלות (לפחות 7 דקות מראש) וכשהתנור חם- מכניסים את החלות ואופים במשך כ-30 דקות, עד שהחלות מזהיבות
- מחממים מחבת
- בנתיים מטבלים את האנטריקוט עם שמן זית מלח גס ופלפל גרוס
- שמים על המחבת 2 דקות כל צד
- חותכים את האנטריקוט לרצועות
- מטגנים את הבצל עד שהופך לשחום
- חותכים חלה לאמצע מורחים רטבים שאוהבים מיונז, גואקמולי, חסה ואת הבצל המטוגן
- בתאבון🤩
נסו עוד מתכונים באתר שלנו:
פשטידת פטריות עם גבינה מלוחה ב-5 שלבים
חפשו את מתכונים ישראל גם ברשתות החברתיות:
מתכון של הודיה שקורי💓
Category: