מצרכים:
- בצל לבן גדול
- גבינה צהובה
- פירורי לחם
- 3 ביצים מעורבבות היטב
- קמח
אופן ההכנה:
- צריך לפעול לפי הסרטון. בשלב הראשון חותכים את הבצל ומפרידים בין השכבות שלו.
- חותכים את הגבינה לאורך של הבצל.
- לוקחים שכבה גדולה ואחת קטנה יותר של הבצל ובניהם מניחים בינהם גבינה.
- מכניסים למקרר כשעה.
- מניחים את החתיכות בקמח ומקמחים אותם היטב.
- מוציאים את הבצלים המקומחים ומערבבים בביצה (כמו שניצל) ולאחר מכן בפירורי לחם.
- מטגנים עד להשחמה.
- מגישים חם.
בתאבון 🙂