מיני סופגניות
מצרכים:
- 3 1/4 כפיות שמרים יבשים
- 1/2 1 כוסות חובצה, בטמפרטורת החדר
- 3 כוסות קמח לחם
- 3/4 כוסות קמח
- 1/4 כוס סוכר
- מלח 1 1/2 כפיות
- קינמון 1 כפית
- 1 ביצה גדולה
- 1 כפית תמצית וניל
- 6 כפות חמאה ללא מלח, מרוככת
- 1/4 כוס סוכר
- קינמון 1 כפית
- נוטלה, למילוי
אופן ההכנה:
- בקערה מערבבים יחד את השמרים והחובצה במהירות נמוכה במשך כ -3 דקות. בקערה בינונית, להקציף יחד את הקמח, סוכר, מלח, קינמון, להוסיף אותו את החלב עם השמרים. מערבבים עד שהוא פשוט בשילוב. מוסיפים את הביצה ואת וניל ומערבבים במשך כמה שניות, ולאחר מכן להוסיף את החמאה, ערבוב ביסודיות. מגבירים את מהירות המיקסר למהירות בינונית ולתת לו לערבב במשך כ 4-6 דקות עד שהוא הופך לכדור. הבצק יהיה חלקה מוזנחת.
- מוציאים את הבצק מהקערה ולעבד אותו לכדור. ומניחים בקערה משומנת גדולה, מכסים היטב בניילון נצמד ומתפיחים במקום חמים עד שהוא כמעט פי שלושה בגודלו.
- מניחים את הבצק על משטח מקומח קלות ובעדינות לגלגל את הבצק עם מערוך. חותכים את הבצק.קרדיט לתמונה http://kitchenconfidante.com/nutella-filled-mini-doughnut-recipe
- מחממים את שמן הטיגון במחבת עמוקה ומערבבים יחד קינמון וסוכר בקערה ומניחים בצד. זרוק את הכדורים פנימה.
- מטגנים במשך כ 2-3 דקות, או עד לקבלת גוון זהוב. בעזרת כף מחוררת להעביר את הסופגניות על מגש מרופד במגבות נייר, ואז משליכים אותם בעודם חמים לתוך סוכר וקינמון. נקוב חור לתוך הסופגנייה ולהמשיך עד שכל הסופגנייה מבושלת.
- לפני ההגשה, מכניסים קצת נוטלה לתוך הסופגניות באמצעות שקית זילוף קצה. מגישים מיד.
בתאבון!!
קרדיט למתכון : http://kitchenconfidante.com/nutella-filled-mini-doughnut-recipe