כדורי רפאלו
מצרכים:
- 2 שרוולי פתיבר
- 200 גרם שוקולד לבן
- 2 כפות סוכר
- 2 כפות אבקט נוגט
- 50 גרם אגוזי לוז קצוצים (ממש דק)
- 2 כוסות מים
לקישוט-
- קוקוס טחון
- ממרח שוקולד לבן (אם רוצים)
הוראות הכנה – כדורי רפאלו
- יש לטחון את הפתיבר (באופן אישי אוהבת חלק טחון ממש ולהשאיר חלק טחון גס)
- בסיר קטן יש לשים את המים החמים, סוכר ואבקט נוגט- לערבב כ-2 דקות.
- להוסיף את השוקולד הלבן ולערבב עד שנמס לחלוטין.
- לכבות את האש ולהוסיף את אגוזי הלוז הקצוצים.
- את התערובת יש לשפוך לביסקוויטים הטחונים ולערבב.
- ליצור כדורים מהתערובת ולטבול כל כדור בקוקוס.
- אם רוצים ניתן לקשט עם ממרח שוקולד לבן (בשקית זילוף עם צנטר משונן).
בתיאבון!!!!
עוד מתכונים טעימים ששווה לכם לנסות:
פשטידת פטריות עם גבינה מלוחה ב-5 שלבים
חפשו אתנו גם ברשתות החברתיות: