כנאפה ביתי ממש כמו שאתם אוהבים!
מרכיבים לכנאפה ביתי:
- חבילת שיערות קדאיף
- חמאה 100 גרם ועוד קצת למריחה על המחבת
- כדורי מוצרלה בייבי או מוצרלה כדורי רגילה פשוט יוצר נוח עם הבייבי לפזר בערך 100 גרם
- 100 גרם גבינת עיזים רכה
- גבינת ריקוטה פרסקה ( חבילה 1 של מחלבות גד)
- פיסטוקים ( טחונים ושלמים )
- כוס פלסטיק של סוכר
- 2 כוסות פלסטיק של מים
- 2 כפות מי ורדים
אופן ההכנה – כנאפה ביתי:
- נפריד את השיערות קדאיף שלא יהיו גושים או דבוקים , כמה שיותר פתוחים ..
- נוסיף 100 גרם חמאה מומסת לשיערות ונערבב בעדינות שהשיערות יספגו את החמאה , חשוב שכל השיערות יגעו בחמאה
- נשים בסיר קטן סוכר ומים ומי ורדים נגיע לרתיחה ונניח בצד
- נחמם מחבת על אש קטנה/בינונית , נמרח בנדיבות חמאה על כל המחבת , נפזר חצי מכמות השיערות על המחבת ונהדק אותה טוב טוב
- על זה נמרח את גבינת הריקוטה גבינת העיזים( אפשר גם פחות מ100 גרם היא קצת מלוחה אבל המי סוכר ימתיקו את כל העניין ) ואת כדורי המוצרלה ..
- על כל העסק הזה נניח פיסטוקים טחונים ככה בנדיהבות ואז את שאר השיערות נהדק טוב טוב ,
- ניתן כמה דק , אפשר להסתכל עם מזלג בעדינות לראות את הצד התחתון קיבל צבע ..
- עכשיו נניח צלחת על המחבת ונהפוך הכל על הצלחת ונחזיר למחבת עם הצד השני , .. ניתן עוד דקה 2
- נתחיל לשפוך את התערובת של המי סוכר בעדינות שהכל ייספג .. לא להתבייש כמה שיותר יותר טעים 🙈
מי שממש רוצה יכול להכניס לבוסט של חימום בתנור על טורבו לקבל מקסימום קריספיות בלמעלה
ובתיאבון לאכול חםםםםםם
נסו עוד מתכונים באתר שלנו:
פשטידת פטריות עם גבינה מלוחה ב-5 שלבים
חפשו את מתכונים ישראל גם ברשתות החברתיות:
מתכון של Ron.food 💓
Category: