כנאפה שוקולד מושחת🤤
מצרכים:
- ממרח אגוזי לוז של השחר העולה
- שערות קדאיף
- שוקולד לבן/אגוזים/שקדים /כל תוספת שבאלכם
- חמאה
- גלידה
הוראות הכנה:
- במחבת נון סטיק ממיסים כ150 גרם חמאה
- מוסיפים את שערות הקדאיף(מומלץ להפריד ולחתוך אותם לפני) על אש נמוכה שלא ישרפו.
- מורחים את הממרח אגוזי לוז בעדינות מעל.
- מוסיפים איזה תוספות שרוצים(אני פיזרתי שוקולד לבן קצוץ)
- ברגע שהשערות משחימות הופכים על צלחת.
ממליצה לאכול עם גלידה וניל איכותית ובתאבון😋
נסו מתכונים נוספים באתר שלנו:
אנחנו גם ברשתות החברתיות:
למתכון של danielafooood האלופה
Category: