לביבות כרובית עם תפוחי אדמה, גבינת קשקבל, גבינת צ’דר כתומה, בצל, פטרוזיליה וקוואקר. הלביבות אפויות בתנור.
1 כרובית קטנה
3 תפוחי אדמה קטנים
4 בצלים קטנים, מטוגנים עד להזהבה
2 ביצים
100 גרם גבינת צ’דר כתומה מגוררת
100 גרם גבינת קשקבל מגוררת
1/2 צרור פטרוזיליה
2 גבעולי בצל ירוק, קצוצים
1 כף קוואקר
מלח, פלפל שחור -לפי הטעם
1. מבשלים את הכרובית ותפוחי האדמה עד שהם מתרככים. סוחטים היטב את הכרובית כדי להוציא ממנה את כל הנוזלים. מועכים במזלג את תפוחי האדמה.
2. מערבבים את כל החומרים בקערה, מעבירים למקרר ומקררים כשעה.
3. יוצרים לביבות. שמים נייר אפייה בתבנית גדולה, משמנים אותו קלות, שמים עליו את הלביבות ומשמנים אותן מלמעלה. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל-40 דקות בערך.