מתכון ללביבות תפוחי אדמה ממולאות בשר
מרכיבים ללביבות תפוחי אדמה:
לתערובת הבשר:
- חצי קילו בשר טחון
- בצל בינוני
- 2 כפות פירורי לחם
תבלינים- - מלח ופלפל לפי הטעם
- חצי כפית אבקת שום
- כפית מרק עוף
- שליש כפית ראס אל חנות
לתערובת תפוח אדמה:
- 8 תפוחי אדמה בינוניים
- 3 בצלים בינוניים
- 3 ביצים
- חצי כוס קמח
- כף אבקת אפיה
- מלח ופלפל לפי הטעם
אופן הכנה:
- לתערובת הבשר: לקצוץ את הבצל ולטגן אותו עד להשחמה קלה ולהוסיף לבשר. להוסיף את פירורי הלחם והתבלינים, לערבב ולהניח בצד.
- לגרד את הבצלים ואת תפוחי האדמה. לסחוט את הנוזלים כמה שאפשר (ניתן להעזר במסננת),
- להעביר את הכל לקערה ולהוסיף את הביצים, הקמח, אבקת אפייה ותבלינים.
- לוקחים מתערובת תפוח האדמה ומשטחים על היד, שמים מעל מעט מהבשר וסוגרים עם עוד מהתפוח אדמה. מטגנים על אש לא גבוהה מידי עד לצבע שזוף ויפה.
נסו עוד מתכונים באתר שלנו:
פשטידת פטריות עם גבינה מלוחה ב-5 שלבים
חפשו את מתכונים ישראל גם ברשתות החברתיות:
מתכון של galadut האלופה🤩
Category: