fbpx

לזניה בלקנית ב-6 שלבים

חלבי
Prep: קצר |

מתכון של danielafooood האלופה

לזניה בלקנית

מרכיבים:

  • עלי לזניה
  • גבינה צהובה מגורדת
  • חציל בינוני פרוס דק
  • בזיליקום טרי
  • 2 קוטג
  • מוצרלה מגורדת
  • רסק עגבניות
  • עגבניות מרוסקות
  • 4-5 שיני שום קצוצות
  • סוכר

הוראות הכנה:

  1. פורסת חצילים ומטגנת אפשר לאורך /לרוחב
  2. לרוטב מטגנים שום כתוש בשמן מוסיפים 2 חבילות של עגבניות מרוסקות,2 כפות גדושות רסק עגבניות מתבלים בפלפל,מלח,אורגנו,כף סוכר,קוצצים בזיליקום טרי (משדרג המוןןןןן) ומוסיפים בערך חצי כוס מים לפי העין…
  3. שמים עלי לזניה ושופכים מעל את הרוטב ושוב עלים.
  4. בקערה נפרדת מערבבים קוטג׳ מוצרלה אפשר גם בולגרית-מה שזורם לכם ומערבבים עם כף מהרוטב עגבניות ושופכים …מעל אנחנו נסדר את החצילים ונשפטך מהרוטב עגבניות
  5. שוב שכבת עלים ושוב רוטב עגבניות,מכסה בנייר כסף ולתנור ל30 דקות .
  6. כעבור 30 דקות מסירה את הנייר כסף ומפזרת מוצרלה וצהובה מגורדת ולתנור לעוד 15 דקות
    בתאבון😍

 

 

נסו עוד מתכונים באתר שלנו:

פשטידת פטריות עם גבינה מלוחה ב-5 שלבים

עוגת ביסקוויטים ב30 דקות

 

חפשו את מתכונים ישראל גם ברשתות החברתיות:

לאינסטגרם שלמתכונים ישראל

לפייסבוק של מתכונים ישראל

Leave a Review

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

1 2 3 4 5

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.