מתכון של danielafooood האלופה
לזניה בלקנית
מרכיבים:
- עלי לזניה
- גבינה צהובה מגורדת
- חציל בינוני פרוס דק
- בזיליקום טרי
- 2 קוטג
- מוצרלה מגורדת
- רסק עגבניות
- עגבניות מרוסקות
- 4-5 שיני שום קצוצות
- סוכר
הוראות הכנה:
- פורסת חצילים ומטגנת אפשר לאורך /לרוחב
- לרוטב מטגנים שום כתוש בשמן מוסיפים 2 חבילות של עגבניות מרוסקות,2 כפות גדושות רסק עגבניות מתבלים בפלפל,מלח,אורגנו,כף סוכר,קוצצים בזיליקום טרי (משדרג המוןןןןן) ומוסיפים בערך חצי כוס מים לפי העין…
- שמים עלי לזניה ושופכים מעל את הרוטב ושוב עלים.
- בקערה נפרדת מערבבים קוטג׳ מוצרלה אפשר גם בולגרית-מה שזורם לכם ומערבבים עם כף מהרוטב עגבניות ושופכים …מעל אנחנו נסדר את החצילים ונשפטך מהרוטב עגבניות
- שוב שכבת עלים ושוב רוטב עגבניות,מכסה בנייר כסף ולתנור ל30 דקות .
- כעבור 30 דקות מסירה את הנייר כסף ומפזרת מוצרלה וצהובה מגורדת ולתנור לעוד 15 דקות
בתאבון😍
נסו עוד מתכונים באתר שלנו:
פשטידת פטריות עם גבינה מלוחה ב-5 שלבים
חפשו את מתכונים ישראל גם ברשתות החברתיות:
Category: