fbpx

לזניית בשר עם חצילים ב-9 שלבים פשוטים

בשרי
Prep: בינוני |

לזניית בשר עם חצילים

מרכיבים:

  •  1 חציל
  • 0.5 קילו בשר טחון
  • שמן
  • 1 בצל
  • 0.25 כפית פלפל שחור
  • מלח לפי טעם
  • 0.25 כפית כורכום
  • 2 כפיות פפריקה מתוקה
  • 2 כפות מלאות רסק עגבניות
  • 1.5 כוסות מים רותחים
  • 6-9 דפי לזניה
  • 3-4 שיני שום

אופן ההכנה: לזניית בשר וחצילים

  1. לחתוך חציל לעיגולים ולטגן בשמן עמוק
    לאחר שמוכן להעביר לקערה עם נייר סופג
  2. בסיר בינוני לטגן בצל ושום כתוש
  3. להוסיף בשר טחון ועם מרית מעץ להפריד עד שהוא מוכן
  4. להוסיף את כלל התבלינים-מלח ופלפל שחור, כורכום, פפריקה מתוקה
  5. להוסיף 2 כפות רסק עגבניות (גדולות!) וכוס וחצי מים רותחים-לכסות למשך 15-20 דקות
  6. זהו! לסדר בתבנית לפי הסדר הבא: רוטב דפי לזניה ( שמכסים את כלל התבנית ) רוטב חצילים רוטב דפי לזניה רוטב וכן הלאה…
  7. לעטוף בנייר אלומיניום ולהכניס לתנור על 180 מעלות למשך 35 דקות
  8. לאחר 35 דקות להוציא את הנייר ולהשאיר לעוד רבע שעה
  9. וזהו! למזוג לאכול ולהתענג!

אל תחששו משאריות, זה אפילו עוד יותר טעים אחרי שזה במקרר! כל הרוטב נספג בדפים בתאבון

 

למתכונים נוספים באתר שלנו:

לזניה בלקנית

עוגת לוטוס ב3 שלבים

 

חפשו את מתכונים ישראל ברשתות החברתיות:

לאינסטגרם של מתכונים ישראל

לפייסבוק של מתכונים ישראל

 

למתכון של shir’s food האלופה

לבלוג>Shirsfood.co.il

 

Leave a Review

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

1 2 3 4 5

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.