לזניית בשר עם חצילים
מרכיבים:
- 1 חציל
- 0.5 קילו בשר טחון
- שמן
- 1 בצל
- 0.25 כפית פלפל שחור
- מלח לפי טעם
- 0.25 כפית כורכום
- 2 כפיות פפריקה מתוקה
- 2 כפות מלאות רסק עגבניות
- 1.5 כוסות מים רותחים
- 6-9 דפי לזניה
- 3-4 שיני שום
אופן ההכנה: לזניית בשר וחצילים
- לחתוך חציל לעיגולים ולטגן בשמן עמוק
לאחר שמוכן להעביר לקערה עם נייר סופג - בסיר בינוני לטגן בצל ושום כתוש
- להוסיף בשר טחון ועם מרית מעץ להפריד עד שהוא מוכן
- להוסיף את כלל התבלינים-מלח ופלפל שחור, כורכום, פפריקה מתוקה
- להוסיף 2 כפות רסק עגבניות (גדולות!) וכוס וחצי מים רותחים-לכסות למשך 15-20 דקות
- זהו! לסדר בתבנית לפי הסדר הבא: רוטב דפי לזניה ( שמכסים את כלל התבנית ) רוטב חצילים רוטב דפי לזניה רוטב וכן הלאה…
- לעטוף בנייר אלומיניום ולהכניס לתנור על 180 מעלות למשך 35 דקות
- לאחר 35 דקות להוציא את הנייר ולהשאיר לעוד רבע שעה
- וזהו! למזוג לאכול ולהתענג!
אל תחששו משאריות, זה אפילו עוד יותר טעים אחרי שזה במקרר! כל הרוטב נספג בדפים בתאבון
למתכונים נוספים באתר שלנו:
חפשו את מתכונים ישראל ברשתות החברתיות:
למתכון של shir’s food האלופה
לבלוג>Shirsfood.co.il
Category: