מצרכים:
- 400-450 גרם כיכר לחם
- 100 גרם גבינת צ’דר, חתוכה לפרוסות דקות
- 100 גרם גבינת מוצרלה, חתוכה לפרוסות דקות
- 1/3 כוס חמאה מותכת
- 1/2 כוס בצל ירוק חתוך דק (4-5 בצלים)
- 2 כפיות פשתן וסומסום. (אפשר גם בלי)
הוראות הכנה:
- חמם תנור מראש לחום של 180 מעלות.
- חתוך את כיכר הלחם לאורך ולרוחב, אך לא עד סוף הלחם (כמו בסרטון), לאחר מכן הניחו את הלחם על נייר כסף בתבנית אפיה.
- ערבבו בקערה את הבצל הירוק, החמאה המתוכת והפתשן עם הסומסום (במידה והשתמשתם).
- סדרו את פרוסות הגבינות בתוך החתכים של הלחם.
- שפכו את תערובת החמאה והבצל מעל הלחם והכניסו בפנים כמה שאפשר.
- כסו בנייר הכסף ואפו כ-15 דקות.
- הורידו את העטיפה והמשיכו לאפות עוד 10 דקות עד שהגבינה נמסה.
בתאבון!!
הסרטון נלקח מערוץ היוטוב “Home Cooking Adventure“