לחם שום רך בטירוף ממולא בגבינה – הכי טעים שתאכלו בהתחייבות🍞
*כוס מדידה – חד״פ של שתייה קרה , 24 יח
מצרכים :
- 4 כוסות קמח לבן מנופה
- כף שמרים יבשים
- כף סוכר לבן
- חצי כוס שמן זית
- כוס וחצי מים פושרים
- כפית מלח
- צרור כוסברה
- 5 שיניי שום מגורדים
- 50 גרם חמאה מומסת
- 6 פרוסות גבינה צהובה
אופן ההכנה :
- מערבבים בקערה את הקמח+סוכר+שמרים, מוסיפים את השמן+מים+מלח ולשים עד לאיחוד מלא .
- מתפיחים שעה , לשים ומתפיחים לעוד 40 דקות .
- מחלקים את הבצק לכדורים
- בקערה קטנה מערבבים את החמאה+קצת שמן זית+שום ומברישים את הכדורים שעל המגש, קוצצים את הכוסברה ומפזרים מעל יחד עם מלח גס .
- מכניסים לתנור שחומם מראש על אפייה 200 מעלות למשך 20 דקות .
*אפשר לוותר על הגבינה ולהכין לחם שום קלאסי אך בעיניי זה יותר טעים, בנוסף אני ממליצה להשתמש בגבינת מוצרלה מאשר בגבינה צהובה .
עוד מתכונים טעימים ששווה לכם לנסות:
פשטידת פטריות עם גבינה מלוחה ב-5 שלבים
חפשו אתנו גם ברשתות החברתיות:
מתכון של עדן רווח האלופה🤩
Category: