לחמניות באן במילוי חזה עוף
מרכיבים ללחמניות באן:
•מתכון ל-7 יח לחמניות באן עם רצועות חזה עוף בטריאקי 🍴
*מצרכים לבצק:
(כוס מדידה-חד״פ של שתייה קרה)
- 2 כוסות קמח לבן מנופה
- כפית וחצי שמרים יבשים
- רבע כפית סודה לשתייה
- חצי כפית אבקת אפייה
- 3/4 כוס מים פושרים
- כף שמן
- כפית חומץ
- קורט מלח
- כפית סוכר
לחזה עוף: - 5 חתיכות חזה עוף חתוכים לרצועות
- כף צילי מתוק
- בצל קטן
- 3 כפות טריאקי
- פפריקה מתוקה+חריפה
- פלפל שחור+מלח
- אבקת מרק עוף
.
אופן ההכנה:
- לשים את כל המצרכים ביחד מלבד המלח, לאחר לישה קצרה מוסיפים את המלח ולשים עד לאיחוד מלא, הבצק יוצא קצת דביק וגמיש .
- מתפיחים למשך לשעה ולאחר מכן מחלקים ל-7 כדורים קטנים
- יוצרים כדור עגול וחלק ומניחים אותה על ריבוע של נייר אפייה, מתפיחים לעוד חצי שעה ולאחר מכן ומנחים בסלסלת האידוי למשך 15 דקות (אני השתמשתי בסיר של קוסקוס, זה גם בסדר) .
*הכנת החזה עוף: - מטגנים בצל עם שמן זית, מוסיפים את רצועות העוף, הרטבים והתבלינים (לפי טעמכם האישי – לא יודעת להגיד כמות מדוייקת) .
- פורסים את הלחמנייה באמצע, מורחים את הממרח/רוטב הרצוי (אני ערבבתי מיונז+עריסה סגנון ספייסי מיונז) והוספתי סלט כרוב+פלפל ירוק חריף .
בהצלחה 🍴
עוד מתכונים טעימים ששווה לכם לנסות:
פשטידת פטריות עם גבינה מלוחה ב-5 שלבים
חפשו אתנו גם ברשתות החברתיות:
מתכון של עדן רווח האלופה💓
Category: