מתכון של תומר אומנסקי המדהים 🤩
מתכון למאפה בצק עלים ושוקולד בשתי דקות הכנה שהולך להעיף לכם את הראש 😋
מרכיבים:
- חבילת בצק עלים מרודד ומופחת שומן של מעדנות
- ממרח שוקולד לבחירה
- מגוון שוקולדים למילוי
- שערות חלבה
אופן ההכנה:
- נפתח את הבצק על משטח מקומח, נחתוך אותו בצדדים כמו בתמונה
- נמלא במגוון המילויים המתוקים.
- נסגור את הרצועות ונאפה בחום של 190 מעלות כ35 דקות.
- מומלץ למרוח בביצה לפני האפייה.
- כמובן שניתן את אותו בצק לעשות גם בצורת בורקס ולפזר שומשום❤️
Category: