מתכון למאפה שוקולד לבן ולוטוס 🔥😍
מרכיבים למאפה שוקולד לבן ולוטוס:
- כפית שמרים
- 3 כפיות סוכר
- חציכוס מים
- כוס קמח + 2 כפות
- 10 עוגיות לוטוס טחונות דק
- חצי כפית מלח
- 25 גרם חמאה חצי מומסת
- ממרח לוטוס
- ממרח שוקולד לבן
אופן ההכנה – מאפה שוקולד לבן ולוטוס:
- מערבבים יחד עד להמסה בקערה : כפית שמרים, 3 כפיות סוכר, חצי כוס מים
- מוסיפים כוס קמח + 2 כפות 10 עוגיות לוטוס טחונות דק חצי כפית מלח 25 גרם חמאה חצי מומסת
- לשים היטב כ10 דקות
- מכסים ומתפיחים כשעה
- מרדדים על משטח מקומח למלבן בעובי של כחצי ס״מ
- מורחים במרכז המלבן 3 כפות ממרח לוטוס + 3 כפות ממרח שוקולד לבן
- סוגרים ומהדקים היטב
- אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ-40 דקות
*מפזרים מעל אבקת סוכר וטורפים את המאפה כשהוא חם🔥
לעוד מתכונים באתר:
מאפה פילו במילוי בשר טחון ב-7 שלבים
חפשו אותנו ברשתות החברתיות:
מתכון של רותם שיטרית האלופה 🤩
Category: