מתכון למאפה שמרים אוראו במילוי נוטלה ושוקולד לבן (2 מאפים גדולים)👩🏼🍳
*כוס מדידה חד״פ של שתייה קרה
•מצרכים למאפה שמרים-
- 4 כוסות קמח לבן מנופה
- כף שמרים
- 1/2 כוס סוכר לבן
- 1/2 כוס שמן
- כוס וחצי מים פושרים
- כוס אוראו טחון (לטחון עם הקרם הלבן)
•אופן ההכנה-
- מערבבים בקערה קמח+שמן+סוכר ולאחר מכן מוסיפים את כל שאר המצרכים ולשים היטב, מניחים להתפחה למשך שעה, לשים בפעם השנייה ומניחים להתפחה נוספת למשך שעה .
- לאחר מכן מחלקים את הבצק ל-2 כדורים, פותחים את הבצק לצורת עיגול, מורחים במרכז נוטלה+מלא מטבעות שוקולד לבן (אפשר כל סוג שוקולד|תוספות) וסוגרים את הבצק לכדור אחד גדול .
- מניחים את המאפה להתפחה נוספת למשך 10 דקות ואז מכניסים לתנור שחומם על 200 מעלות (אפייה רגילה) למשך 15-20 דקות בערך .
לעוד מתכונים באתר:
חפשו אותנו ברשתות החברתיות:
מתכון של עדן רווח
Category: