קרדיט לעדן רווח האלופה💓
אתם רגילים לעוגיות בצק פריך המגולגלות עם ממרח תמרים ואגוזי מלך …..
אז הכנתי חלק עם נוטלה ואגוזים אבל כמובן שהייתי חייבת להגזים והכנתי חלק עם ממרח קינדר בואנו ומטבעות שוקולד לבן👆🏻
מתכון קל וטעים (בערך 35 עוגיות):
מצרכים–
*כוס מדידה חד פעמית של שתייה קרה.
- 4 וחצי כוסות קמח לבן מנופה
- 1 שקית אבקת אפייה
- 1 שקית סוכר וניל
- 200 גרם חמאה מומסת
- חצי כוס חלב
- 2 חלמונים
- 3 כפות סוכר
- רבע כפית מלח
אופן ההכנה–
- מערבבים את כל המצרכים בקערה אחת ולשים עד לקבלת בצק אחיד (אפשר גם במיקסר סתם חבל על הכלים כי זה באמת עיניין של 2 דקות).
- מחלקים את הבצק ל-4 חלקים שווים, אם הוא יוצא דביק ולא נוח לכם לעבוד איתו תכניסו למקפיא לרבע שעה
- לרדד את הבצק למלבן ולמרוח איזה ממרח שאוהבים (אני שמתי נוטלה ואגוזי מלך והסוג השני ממרח קינדר ושוקולד לבן)
- מגלגלים את הבצק לפס וחורצים עם סכין את הגודל של העוגייה אבל לא חותכים עד הסוף
- מכניסים לתנור שלומם מראש על 180 מעלות ל15-20 דקות עד לקבלת צבע מוזהב
- איך שהעוגיות יוצאות חותכים את הפס לעוגיות בגודל שרוצים (כשמתקרר אי אפשר לחתוך)
- מפזרים אבקת סוכר
בתיאבון😋
Category: