מצרכים
- 1 גזר בינוני (90 גרם), חתוך לרצועות דקות
- 1 פלפל אדום (120 גרם), חתוך לרצועות דקות
- ג’ינג’ר טרי קצוץ דק (25 גרם) לא חובה*
- 2 שיני שום קצוץ דק
- 2 בצל ירוק בינוני, קצוץ
- 1 ראש ברוקולי (250 גרם), חתוך לפרחים קטנים
- 200 גרם חזה עוף, לחתוך לרצועות דקות
- 250 גרם אטריות ביצים מיובשות
- 2 כפות שמן שומשום
- 1 כפית (5 גרם) סוכר חום
- 3 כפות רוטב סויה
אופן ההכנה:
- מבשלים אטריות במי מלח רותחים לפי הוראות החבילה. מסננים ושוטפים במים קרים. מקפיצים עם שמן צמחי מעט. מניחים בצד עד מוכן לשימוש.
- מחממים את השמן בווק גדול על אש גבוהה בינונית.
- מוסיפים את העוף ומערבבים על אש גבוהה עד להזהבה. מוסיפים את השום וג’ינג’ר ומטגנים למשך 30 שניות.
- מוסיפים את הירקות ומערבבים-ומטגנים שתיים-שלוש דקות נוספות על אש בינונית-גבוהה, תוך ערבוב מתמיד .
- מוסיפים סוכר, אטריות מבושלות, רוטב סויה ומערבבים עד שהכל משולב היטב.
- מגישים מייד.
תורגם מ https://www.youtube.com/watch?v=NLetWzLDKvs