fbpx

מתכון לבייגל טורקי ( סימיט טורקי)

Recipe by
פרווה
Prep: מעל שעה | | Servings: 4-8

 

קרדיט:easy turkish recipes

סימיט טורקי מתכון

 

מצרכים סימיט טורקי מתכון

  • 3 כוסות קמח לבן רגיל
  • פלפל לבן חצי כפית
  • 2 וחצי כפיות מלח
  • 4 כפות סילאן או סירופ מייפל לערבב עם 5 כפות מים
  • 1 כוס מים
  • 1 כף שמרים יבשים
  • 3 וחצי כפות שמן
  • שומשום

אופן הכנה:

  1. שמים את הקמח בכלי, נעשה חור במרכז עם היד ונוסיף את השמרים וחצי כוס מים ומערבבים מעט את המים עם השמרים
  2. מוסיפים את המלח, הפלפל הלבן והשמן וממשיכים לערבב את כל החומרים.
  3. מוסיפים את המים בהדרגה ולשים עד לקבלת בצק אחיד.
  4. יוצרים מהבצק כדור, שמים בקערה, מכסים ומתפיחים במשך שעה.
  5. אחרי שהבצק תפח מחלקים את הבצק ל-6 חלקים ,ויוצרים 6 נקניקים מהבצק.
  6. יוצרים מנקניק הבצק בייגל כפי שהודגם בסרטון.
  7. טובלים את הבייגל בתערובת עם המים ולאחר מכן טובלים בשומשום.
  8. שמים את הבייגלס שלנו בתבנית עם נייר אפיה ומתפיחים שעה נוספת.
  9. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 230 מעלות במשך 20 דקות בערך.
  10. מוציאים ומגישים.

 

Leave a Review

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

1 2 3 4 5

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.