קרדיט:easy turkish recipes
סימיט טורקי מתכון
מצרכים סימיט טורקי מתכון
- 3 כוסות קמח לבן רגיל
- פלפל לבן חצי כפית
- 2 וחצי כפיות מלח
- 4 כפות סילאן או סירופ מייפל לערבב עם 5 כפות מים
- 1 כוס מים
- 1 כף שמרים יבשים
- 3 וחצי כפות שמן
- שומשום
אופן הכנה:
- שמים את הקמח בכלי, נעשה חור במרכז עם היד ונוסיף את השמרים וחצי כוס מים ומערבבים מעט את המים עם השמרים
- מוסיפים את המלח, הפלפל הלבן והשמן וממשיכים לערבב את כל החומרים.
- מוסיפים את המים בהדרגה ולשים עד לקבלת בצק אחיד.
- יוצרים מהבצק כדור, שמים בקערה, מכסים ומתפיחים במשך שעה.
- אחרי שהבצק תפח מחלקים את הבצק ל-6 חלקים ,ויוצרים 6 נקניקים מהבצק.
- יוצרים מנקניק הבצק בייגל כפי שהודגם בסרטון.
- טובלים את הבייגל בתערובת עם המים ולאחר מכן טובלים בשומשום.
- שמים את הבייגלס שלנו בתבנית עם נייר אפיה ומתפיחים שעה נוספת.
- אופים בתנור שחומם מראש לחום של 230 מעלות במשך 20 דקות בערך.
- מוציאים ומגישים.
Category: