סושי שוקולד
לכל אוהבי השוקולד הנה מתכון מדהים שמתאים לכל אירוע ויגרוף מחמאותת!!
תודה ענקית ל Inbal Biton-avrahami על המתכון ולירין משה לוי על התמונות.
מצרכים – סושי שוקולד
- 200 גרם שוקולד מריר
- 200 גרם שמנת מתוקה
מלית:
- 100 גרם שוקולד לבן
- 50 גרם שמנת מתוקה
- 150 שמנת מתוקה
- 50 גרם אינסטנט פודינג וניל
- בסוף מוסיפים 3/4 כוס קוקוס
לציפוי:
קוקוס/קוקוס קלוי/ פתי בר טחון או פשוט איזה ציפוי שנראה לכם
אופן הכנה – סושי שוקולד
- נכין את הגנאש ונשים דקה במיקרו 200 גרם שוקולד מריר ו200 גרם שמנת מתוקה
- מעבירים לשתי תבניות אלומיניום קטנות (מלבן) מרופדות בנייר אפייה
- מקפיאים שעה.
- להכנת המלית נשים חצי דקה במיקרו וממיסים 100 גרם שוקולד לבן 50 גרם שמנת מתוקה ומכניסים לקירור במקרר חצי שעה
- מוציאים מהמקרר מקציפים 150 שמנת מתוקה +50 גרם אינסטנט פודינג וניל+שוקולד לבן שקיררנו, בסוף מוסיפים 3/4 כוס קוקוס
- מעבירים לשקית זילוף.
- על תבנית קטנה עושים 3 פסים עבים,מעבירים למקפיא גם לשעה
- לאחר מכן מוציאים את שתי התבניות,על משטח סיליקון אם יש
- שמים בכל קצה את הפס העבה ומגלגלים לרול
- את הרול מגלגלים בכל ציפוי שנראה לכם קוקוס/קוקוס קלוי/ פתי בר טחון
- וזהו …..מי שרוצה יכול להמיס שוקולד לבן ולזלף מעל
מוגש באהבה, בתיאבון ובהצלחה ..