מתכון ספגטי עם פרגיות
מרכיבים:
-
500 גרם רצועות פרגיות נקיות
-
400 גרם ספגטי עבה
-
2 בצלים
-
4 גבעולי בצל ירוק
-
6 פטריות טריות
-
3 שיני שום
-
רוטב סוייה(לפי העין)
-
רוטב צ’ילי(לפי העין)
-
כפית דבש
-
פלפל שחור
-
מעט מלח
אופן ההכנה:
-
- במחבת לטגן רצועות פרגיות (בשתי נגלות כדי שלא יהיו נוזלים). ולהניח בצד..
- לטגן 2 בצלים חתוכים לרצועות, 4 גבעולי בצל ירוק חתוכים, להוסיף 6 פטריות טריות, 3 שיני שום קצוצים גם, להוסיף את הפרגיות ולתבל ברוטב סוייה, רוטב צ’ילי, כפית דבש, פלפל שחור ומעט מלח.
- להוסיף 400 גרם ספגטי עבה (אפשר כל נודלס שרוצים) שבושל לפי הוראות אריזה, לערבב טוב ולהגיש.
תודה למורן האלופה, מוזמנים לבקר בדף של מורן ולעשות לייק