מתכון לעוגת שוקולד שכולם יעופו עליה!
מצרכים:
- כוס וחצי שוקולד נוטלה (ועוד קצת לציפוי למעלה)
- 4 ביצים
- חצי כוס קמח תופח
לציפוי:
- שמנת מתוקה 32% 250 מ”ל מיכל אחד
- נוטלה כוס שלמה (אפשר להחליף בשוקולד מריר מי שאוהב)
אופן ההכנה:
- מכינים תבנית עגולה 20 סנטימטר ומשמנים אותה מעט (אפשר גם חמאה) כדי שלא תדבק. מערבבים את שוקולד הנוטלה והביצים יחד במיקסר במהירות בינונית, מוסיפים לאט לאט את הקמח וממשיכים לערבב עד לקבלת תערובת אחידה סמיכה. [adinserter block=”1″]
- שופכים הכל לתבנית שלנו ומכניסים לתנור בחום של 180 מעלות כ35-45 דקות עד שמכניסים קיסם לאמצע העוגה והוא יוצא לח. מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר.
- ציפוי: מערבבים את השמנת המתוקה והנוטלה ומרתיחים יחד עד שמקבלים מרקם מגרה. מערבבים עד תערובת אחידה ושופכים מעל העוגה 🙂
בתאבון!