פסטה איטלקית ברוטב עגבניות של מורן תורג’מן
מרכיבים:
-
פסטה איטלקית (מהסדרה האיטלקית של רמי לוי)
-
בצל
-
3-4 גבעולי בצל ירוק
-
4 שיני שום
-
עגבנייה אחת מקולפת
-
פפריקה מעושנת
-
פפריקה אדומה
-
קורט כורכום
-
קורט סוכר
-
פלפל שחור ומלח
-
כמון
-
3 רסק קטן
-
אורגנו יבש
-
כפית שום כתוש
-
מרק עוף
אופן ההכנה:
-
- לטגן קוביות בצל, 3-4 גבעולי בצל ירוק, להוסיף 4 שיני שום מעוך וחתוך גס, קוביות מעגבנייה אחת מקולפת, כפית פפריקה מעושנת, כף פפריקה אדומה, קורט כורכום וכמון, מלח ופלפל שחור, כפית אורגנו. לטגן הכל מעט ולהוסיף 3 רסק קטן, קורט סוכר, כפית שום כתוש, להוסיף מים בערך כוס ולהרתיח. .
- להוסיף כף מרק עוף ולערבב טוב. .
- להכין פסטה לפי ההוראות, לסנן ולזלוף מעט שמן ולערבב. לשים את הפסטה ברוטב ולהגיש…
תודה למורן האלופה, מוזמנים לבקר בדף של מורן ולעשות לייק