fbpx

מתכון לפסטה ברוטב עגבניות

Recipe by
סגור לתגובות על מתכון לפסטה ברוטב עגבניות
פרווה
Prep: קצר | | Servings: סיר

פסטה איטלקית ברוטב עגבניות של מורן תורג’מן

 

מרכיבים:

  • פסטה איטלקית (מהסדרה האיטלקית של רמי לוי)
  • בצל
  • 3-4 גבעולי בצל ירוק
  • 4 שיני שום
  • עגבנייה אחת מקולפת
  • פפריקה מעושנת
  • פפריקה אדומה
  • קורט כורכום
  • קורט סוכר
  • פלפל שחור ומלח
  • כמון
  • 3 רסק קטן
  • אורגנו יבש
  • כפית שום כתוש
  • מרק עוף

אופן ההכנה:

    1. לטגן קוביות בצל, 3-4 גבעולי בצל ירוק, להוסיף 4 שיני שום מעוך וחתוך גס, קוביות מעגבנייה אחת מקולפת, כפית פפריקה מעושנת, כף פפריקה אדומה, קורט כורכום וכמון, מלח ופלפל שחור, כפית אורגנו. לטגן הכל מעט ולהוסיף 3 רסק קטן, קורט סוכר, כפית שום כתוש, להוסיף מים בערך כוס ולהרתיח. .
    2. להוסיף כף מרק עוף ולערבב טוב. .
    3. להכין פסטה לפי ההוראות, לסנן ולזלוף מעט שמן ולערבב. לשים את הפסטה ברוטב ולהגיש…

 

 

 

תודה למורן האלופה, מוזמנים לבקר בדף של מורן ולעשות לייק