fbpx

מתכון לפסטה פפיון עם פטריות / מורן תורג’מן

Recipe by
סגור לתגובות על מתכון לפסטה פפיון עם פטריות / מורן תורג’מן
Prep: 20 דק' | | Servings: 5

פסטה משגעת מוקפצת עם פטריות

 

מרכיבים:

  • 500 ג’ פסטה פפיון
  • בצל
  • 2 שיני שום
  • 7 פטריות טריות
  • 3 כפות סויה
  • 2 כפות טריאקי
  • מלח ופלפל שחור
  • כפית מרק עוף
  • שמן זית
  • כוסברה טרייה
  • חצי כוס מים

אופן ההכנה:

    1. לבשל את הפסטה לפי ההוראות..

בינתיים במחבת רחבה לטגן:

    1. 1בצל גדול חתוך לחצאי טבעות לטגן כחמש דקות..
    2. להוסיף 2 שיני שום קצוצות ולטגן עוד 2 דקות. לקחת 7 פיטריות טריות גדולות ולחתוך לחצי ואז לפרוסות להוסיף לבצל,.אחרי חמש דקות להוסיף 3 כפות סויה ו2 כפות טריאקי..
    3. להוסיף מלח. פלפל שחור גרוס. כפית מלאה מרק עוף וחצי כוס מים..
    4. את הפסטה המבושלת להוציא מסיר המים להוסיף למחבת .
    5. אני מזלפת מעל מעט שמן זית ומערבבת
    6. להקפיץ עוד כמה דקות,.
    7. לפזר כוסברה טריה קצוצה לעיטור..

 

תודה למורן האלופה, מוזמנים לבקר בדף של מורן ולעשות לייק