פסטה משגעת מוקפצת עם פטריות
מרכיבים:
-
500 ג’ פסטה פפיון
-
בצל
-
2 שיני שום
-
7 פטריות טריות
-
3 כפות סויה
-
2 כפות טריאקי
-
מלח ופלפל שחור
-
כפית מרק עוף
-
שמן זית
-
כוסברה טרייה
-
חצי כוס מים
אופן ההכנה:
-
- לבשל את הפסטה לפי ההוראות..
בינתיים במחבת רחבה לטגן:
-
- 1בצל גדול חתוך לחצאי טבעות לטגן כחמש דקות..
- להוסיף 2 שיני שום קצוצות ולטגן עוד 2 דקות. לקחת 7 פיטריות טריות גדולות ולחתוך לחצי ואז לפרוסות להוסיף לבצל,.אחרי חמש דקות להוסיף 3 כפות סויה ו2 כפות טריאקי..
- להוסיף מלח. פלפל שחור גרוס. כפית מלאה מרק עוף וחצי כוס מים..
- את הפסטה המבושלת להוציא מסיר המים להוסיף למחבת .
- אני מזלפת מעל מעט שמן זית ומערבבת
- להקפיץ עוד כמה דקות,.
- לפזר כוסברה טריה קצוצה לעיטור..
תודה למורן האלופה, מוזמנים לבקר בדף של מורן ולעשות לייק