מרכיבים:
- 1 קילו קמח
- שמרים יבשים – שמרית שקית שלמה
- 50 גרם חמאה רכה חתוכה
- 1 ביצה
- 1 כף סוכר
- 1/2 כפית מלח
- 1 כף קקאו
- 150 גרם ממרח שוקולד למילוי
אופן ההכנה:
- מערבבים את כל חומרי הבצק – בתחתית הקערה שמים את שקית השמרים, מעל שמים את הקמח ומערבבים את כל חומרי הבצק יחד, מניחים בצד לפתוח כשעה.
- אחר כך חותכים את הבצק ל20 חתיכות, כל חתיכה פותחים ומקמחים וממלאים בכף גדושה ממרח שוקולד ומהדקים היטב.
- מחממים שמן במחבת גדולה ומטגנים את הסמבוסק 3 דק’ מכל צד על אש בינונית ומגישים חם חם.