מצרכים
- 1/2 ק”ג קמח
- 3/4 כוס סוכר
- 1 ביצה
- 1/2 חבילת מרגרינה בטעם חמאה (רכה)
- 1 כפית מחוקה מלח
- 1 גרדה מלימון אחד
- 1/2 חבילת שמרים לחים
- מים או חלב כ- 200 סמ”ק (ניתן להוסיף בהתאם לצורך)
אופן ההכנה
- מתחילים את המתכון לסופגניות! מערבבים את כל החומרים במיקסר מלבד השמרים והחלב. מוסיפים את החלב, כמעט את כל הכמות, וממשיכים לערבל במהירות איטית.
ברגע שנוצר בצק, מגבירים את מהירות הלישה. מוסיפים שמרים ולשים כ- 5 דקות. - מכסים ונותנים לתפוח.
- לאחר התפיחה, מוציאים את הבצק מהסיר ומכדררים לעיגולים.
- מביאים לתפיחה נוספת, ומטגנים בשמן עמוק כ- 7 דקות.
לפני הגשה, מפדרים באבקת סוכר ומזריקים ריבה או קרם גאנש שוקולד.
וזהו, יש לכן סופגניות טעימות שאפשר להגיש בכל צורה שתרצו!