מתכון לסופלה שוקולד מעולה, ממש טעים! ב-10 דקות הכנה יש לכם קינוח טעים בטירוף שמתאים גם כארוחת בוקר מתוקה וגם כנשנוש טעים לכל שעה.
מתכון לסופלה שוקולד
מצרכים:
- 3 ביצים
- 4 כפות סוכר
- 170 גרם שוקולד מריר לובקה של אלמנדוס
- 2 כפות קמח
- 110 גרם חמאה
- 1 כפית תמצית וניל
- קמצוץ מלח
מעל מומלץ להוסיף:
- שברי אגוזי מלך / שקדים של אלמנדוס,
- קרוקנט לוז / בוטנים (ברס) של אלמנדוס,
- קוקוס טחון / קלוי של אלמנדוס.
אופן ההכנה:
- מרחו חמאה בכל אחת מהתבניות ולאחר מכן שפכו קמח שיתפס בצדדים.
- המיסו שוקולד וחמאה מעל בן מארי עד לקבלת מרקם חלק. בנתיים ערבבו את הביצים עם הסוכר והמלח ע”י מיקסר עד להסמכה, הוסיפו פנימה את תמצית הוניל והקמח.
- הוסיפו בהדרגה את תערובת השוקולד, ערבבו היטב ושפכו לתבניות.
- חממו תנור לחום של 200 מעלות. אפו כ-10 דקות בדיוק!! עד שהקצוות עולות והאמצע עדיין רך.
- הוציאו מהתנור והניחו להתקרר לכמה שניות. בעזרת סכין חדה העבירו בקצוות בעדינות. היפכו על משטח (אפשר צלחת כמו בסרטון).
- שפכו מעט אבקת סוכר והגישו מיד!
-
לקינוח המושלם מומלץ לשדרג עם מגוון תוספות
בתאבון!!
עוד מתכון שבטוח תאהב >>
עוגת פררו רושה מתכון מושלם של חני אסולין
לחצו על הקישור לעוד מתכונים כמו הסופלה המושלם הזה!
הסרטון נלקח מערוץ היוטוב “Home Cooking Adventure“