מרכיבים:
- חלב – 2½ כוסות – סה”כ (600 מ”ל)
-
סוכר – 3.5 כפות שטוחות – סה”כ (53 גרם)
-
חלב- 1/2 כוס – סה”כ (120 מ”ל)
-
קורנפלור- 2 כפות – סה”כ (18 גרם)
-
מי ורדים – 1/2 כפית – סה”כ (3 מ”ל), כמה טיפות.
-
תוספות מעל: קינמון, אגוזים, קוקוס, היונים מסוכרים , שוקולדים … כל מה שאוהבים:)
אופן ההכנה:
- לחמם מעט את החלב (2.5 כוסות) עם הסוכר .
-
לערבב בנפרד את חצי כוס החלב הנוספת עם הקורנפלור, להוסיף אל החלב החם ולהוסיף גם את מי הורדים.
- לערבב כל הזמן עד להסכמה ורתיחה.
- להסיר מהאש, להעביר אל כוסות הגשה ולקשט בתוספות שאוהבים.
(בתמונה שמתי על הכוס ממרח לוטוס ומעל שמתי לוטוס, קוקוס בוטנים מסוכרים)
בתיאבוןןן!
Category: