סלמון בקראסט ירוק
המרכיבים לסלמון בקראסט ירוק:
- 5 נתחי סלמון טריים ומפולטים מעצמות ועור
למריחה:
- 2 כפות גדושות מיונז
- כף ממרח ארטישוק ( אם אין אז לוותר ולהוסיף כף מיונז)
- חצי כפית אבקת שום
- 2 כפות מיץ לימון טרי
- מלח פלפל
לקראסט:
- 50 גרם פיסטוק טבעי ( לא קלוי וללא מלח)
- חצי צרור כוסברה
- חצי צרור פטרוזיליה
- 2 שיניי שום
- כפית פלפל שחור גרוס
- מלח
- 3 כפות פירורי לחם
לקישוט וטעם:
- חצי פלפל צ׳ילי אדום קצוץ
- חצי לימון פרוס דק
אופן ההכנה:
- מחממים תנור על 210 מעלות.
- בקערה מניחים את המיונז ושאר המרכיבים למריחה ומערבבים היטב.
- קולים את הפיסטוקים במחבת יבשה למשך 5 דקות.
- מניחים את כל מרכיבי הקראסט במעבד מזון וקוצצים גס. מעבירים לצלחת שטוחה ומוסיפים את פירורי הלחם. מערבבים היטב.
- מרכיבים את המנה:מברישים את הנתחים היטב ברוטב המיונז . טובלים בקראסט מלמעלה ומהצדדים. מהדקים היטב.
- משמנים תבנית עם מעט שמן זית ומניחים את הנתחים. מפזרים מעל פלפל צ׳ילי גרוס. מניחים בין הנתחים פרוסות לימון חצויות.
- מכניסים לתנור למשך 15-17 דקות. בתאבון❤️
עוד טעמים באתר שלנו:
פשטידת פטריות עם גבינה מלוחה ב-5 שלבים
חפשו את מתכונים ישראל גם ברשתות החברתיות:
למתכון של anat_elisha_kitchen
📷 https://bit.ly/3e2hrKb
Category: