ספגטי מיט בולס בסיר אחד!😱
מרכיבים לספגטי מיט בולס:
- חצי חבילת פסטה פפרדלה/טליאטלה( לא מבושלת)
לקציצות:(לישה של חצי דקה)
- 250 גרם בשר טחון
- ביצה1
- פרוסת לחם מושרה במים
- צרור פטרוזיליה
- חצי בצל
- מלח פלפל
- כפית פפריקה
- רבע כפית כמון
- רבע כפית חוואיג’
- 2 שיני שום
לרוטב:
- חצי בצל
- עגבנייה1
- 4 שיני שום
- 2 כפות רסק עגבניות
- 3 כוסות מים רותחים
- מלחופלפל
- טיבולית בזיליקום ( רק מוסיף )
- כףו חצי פפריקה
- חצי כפית אריסה
אופן ההכנה:
- מערבבים את כל המרכיבים של הקציצות
- מטגנים בצל ושיני שום, מוסיפים עגבנייה חתוכה, מוסיפים את האבק והתבלינים ומערבבים, מוסיפים מים רותחים
- מכניסים את הפסטה וכדורי בשר
- מבשלים חצי שעה עד שהפסטה מתלבשת והבשר מוכן.
עוד מתכונים שאולי תרצו לנסות:
פסטה עגבניות ב5 מצרכים שיש בכל בית
מתכון לחלת פסטו וגבינות ב- 8 שלבים
שווה לעקוב גם ברשתות החברתיות:
מתכון של dining monster
📷https://bit.ly/3kTWXa5
Category: