לתחתית
- 350 גרם עוגיות אוראו
- 110 גרםחמאה מומסת
מְלִית
- 750 גרם גבינת שמנת, בטמפרטורת החדר
- 200 גרם שמנת מתוקה (35% שומן), קר
- 1/2 כוס (140 גרם) נוטלה
- 2 כפיות (10 גרם) תמצית וניל
- 1/2 כוס (65 גרם) אבקת סוכר
אופן ההכנה:
- מקמו את עוגיות האוראו בקערה של מעבד מזון. להפעיל עד קבלת מרקם פירורי אחיד. להוסיף חמאה מומסת ומעבדים עד קבלת מרקם שווה.
- לוחצים את התערובת לתוך חתית של תבנית קפיצית משומנת 20 סנטימטר באמצעות גב של כף והאצבעות במידת הצורך. שומרים בקירור עד שהמילוי מוכן.
- מכינים את המילוי. בקערה מערבבים את גבינת השמנת, תמצית הווניל, אבקת הסוכר ומערבבים עד שהתערובת חלקה.
- בקערה אחרת מערבבים את השמנת עד מרקם חלק ומגרה. בהדרגה לקפל את הקצפת לתוך תערובת גבינת שמנת.
- מחלקים את התערובת לשניים. מקפלים נוטלה במחצית אחת של התערובת.
- 6.שימו את התערובות לתוך התבנית המוכנה עם 3 כפות גדולות של תערובת גבינת שמנת ורווח ביניהם וביניהם למלא את הפערים עם 3 כפות גדולות של תערובת נוטלה. חזרו על הפעולה עבור השכבה השנייה.דפקו בעדינות על התבנית כדי לפזר באופן שווה את התערובת בתבנית.
- בעזרת סכין ליצור מערבולות על החלק העליון והתחתון גם כן.
- להכניס למקרר ל 6 שעות או אפילו לילה.
בתאבון!