fbpx

ספיישל שבועות – פוטטו קריספים חטיף שכולם אוהבים – מתכון משודרג וטעים!

Recipe by
סגור לתגובות על ספיישל שבועות – פוטטו קריספים חטיף שכולם אוהבים – מתכון משודרג וטעים!
Prep: 40 דק' | | Servings: 24-32

 

 

מצרכים

  • 4 תפוחי אדמה אדמדמים גדולות
  • ¼ גבינת פרמזן מגורד כוס
  • 3 כפות שמן זית
  • 1 כף אבקת שום
  • 1 כפית פפריקה אדומה
  • מלח 1 כפית

עבור המטבל

  • ½ כוס שמנת חמוצה
  • ¼ כוס גבינה כחולה מפורר / אפשר גם גל גבינה אחרת
  • 1 כף עירית רעננה קצוץ או שמיר

 

הוראות הכנה:

  1. כדי להפוך את פלחי תפוחי אדמה: מחממים תנור ל 190 מעלות.משמנים תבנית אפייה גדולה או בנייר כסף או נייר אפייה ומניחים בצד.
  2. לשטוף את תפוחי האדמה ואז פורסים לפלחים עבים חיתכו כל תפוח אדמה ל6-8 פלחים.בקערה גדולה מערבבים את תפוחי האדמה, שמן זית, פרמזן והתבלינים.  לשלב הכל היטב.
  3. מניחים את פלחי תפוחי אדמה על נייר האפייה .ומכניסים לתנור כ35-40 דקות עד שתפוחי אדמה זהובים. אפשר לפזר מעל עשבי תיבול טריים (לא חובה) ומגישים עם המטבל שלנו 🙂 .
  4. כדי להכין את המטבל שלנו: להקציף את השמנת החמוצה,  גבינה מפוררת, ועירית טרי קצוץ בקערה קטנה עד קבלת תערובת עם מרקם אחיד. להגיש קר!

בתאבון!

 

המתכון תורגם מהבלוג http://www.gimmedelicious.com