מתכון לעוגיות בלונדי ובייגלה
מרכיבים לעוגיות בלונדי:
• מערבבים במיקסר עם וו גיטרה :
- 120 גרם חמאה
- חצי כוס סוכר חום
- 2 כפות סוכר לבן
- 2 ביצים גודל מדיום
- כפית תמצית וניל
- כוס וחצי קמח לבן
- חצי כפית סודה לשתייה
- כף קורנפלור
- 100גרם שוקולד בלונדי קצוץ גס
- חצי כוס שברי בייגלה
אופן ההכנה:
- מערבבים במיקסר עם וו גיטרה כ4 דקות:
120 גרם חמאה
חצי כוס סוכר חום
2 כפות סוכר לבן - מוסיפים וממשיכים לערבב: 2 ביצים גודל מדיום חצי כפית מלח דק כפית תמצית וניל
- מוסיפים ומערבבים עד לאיחוד : כוס וחצי קמח לבן חצי כפית סודה לשתייה, כף קורנפלור
- מוסיפים פנימה :100 גרם שוקולד בלונדי קצוץ גס וחצי כוס שברי בייגלה
- מערבבים מעט לפיזור אחיד
- עוטפים בניילון ומצננים במקרר לשעתיים
- מחממים תנור ל170 מעלות על מצב טורבו.
- מכדררים 12 כדורים בגודל שווה ( או שוקלים 45 גרם כל כדור)מניחים על תבנית עם נייר אפייה אופים כ9 דקות
- מצנניםלחלוטין ושומרים בקופסא אטומה, עד 3 ימים ❤️
עוד מתכונים שאולי תרצו לנסות:
עוגיות בוטנים לפסח ב-7 שלבים פשוטים
כאן כבר ביקרתם/ן?
למתכון של רותם שיטרית האלופה❣️
Category: